گزارش کاراموزی در اداره برق

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کاراموزی در اداره برق

مهندسان برق با خلق وعملکرد سیستمهای بسیار متنوعی سروکار دارند که به منظور بدست آوردن نیازها و خواسته های جامعه طراحی می شوند . این سیستم ها دامنه گسترده ای دارند واز سیستم های مربوط به تولید ،انتقال وکنترل مقادیر کم انرژی سیستم های کنترل و بهره وری از مقادیر بسیار زیاد انرژی رادربرمی گیرند ،درایران سیستم های برق حداکثر نقاط به صورت شعاعی ساده است و کمتر از تجهیزات ایمنی خط استفاده کرده اند وبرای تولید برق در نیروگاهها از سوختهای فسیلی استفاده می کنند وتا حد خیلی کم از توربینهای آبی وبادی و هسته ای برای تولید برق استفاده می کنند و قسمت انتقال برق نیز بیشتر به صورت هوایی است ودر بعضی از جاهای خاص از کابل کشی زمینی استفاده کرده اند . دراین گزارش در فصل اول در مورد ایمنی دربرق وکارکردن با قسمتهای مختلف سیستم برق توضیح داده شده است وباید گفت ایمنی مهمترین ویکی از اصولی ترین کارهایی است که هر کس می خواهد با برق سروکار داشته باشد باید آن رابداند ورعایت کند که سلامت وکار طولانی ومداوم با برق رابرای خود تضمین کند ودر فصل دوم در مورد قسمتهای اداره برق و وظایف آنها شرح داده شده است و همچنین در مورد تجهیزات دستگاهی که مورد استفاده در اداره برق قرار می گیرد .
وظیفه اداره برق :برق رسانی از خطوط فشار قوی و پستهای توضیح که به محل زندگی مشترکین و تبدیل فشار قوی به فشار ضعیف وآن را دردرب نزل ومکان مورد نظر تحویل دادن و مراقبت کردن ازآن اکنون سعی می کنیم این وظیفه اداره برق را به صورت علمی ونقشه ها و تصاویر به طور کلی توضیح دهیم وباید بگوییم این توضیحات من براساس اداره برق کل کارآموزی و منطق تحت نظر آن می باشد . روی فیدرها ۴۰۰ متری وصل شده است که ۱۹۰ ترانس برای مشترکین و مصارف خانگی می باشد و۲۱۰ ترانس . حال که برق به ترانسهای توزیع رسیده است از سر ترانس به کنتورها وصل می شود . که طبق شکل در مورد ترانس توضیحاتی تا حد توان می دهم . هر ترانس در مرحله اول باید ایمنی آن تضمین شود زیرا توزیع ترانس حساس ترین قسمت برق است چون اگر یک ترانس خراب شود چندین روز و یا شاید چندین هفته طول بکشد تا یک ترانس راعوض و جابه جا کنند ولی اگر هر قسمت توزیع خراب شود با پیچ کردن نیرو می توان دریکی دو روز آن را درست کرد پس برای ایمن نگه داشتن ترانس و جلوگیری از خراب شدن آن در مرحله اول ترانس را طوری درست می کنند که نوسانات نتوانند به ترانس صدمه بزند . برای این کار در سرسال اداره برق هر منطقه یا خود شرکت های خصوصی تحت نظر آن بازدید انجام می دهند که طبق چک لیست های که قبلا”تهیه شده است این کار را انجام می دهند که نمونه این چک لیست آورده شده است . که در این چک لیست ها بازرسی کل ترانس ها و تابلوهای برق توزیع آن نشان داده می شود .
نحوه انتخاب ترانسفورماتور درجریان متناسب با قدرت قراردادی : یکی از مسائلی که در هر انتخاب ترانسفورماتورهای جریان باید مورد توجه قرار گیرد متناسب جریان اسمی طرف اولیه آن را قدرت قراردادی انشعاب مورد نظر می باشد .
تست کنتور تکفاز آنالوگ : تست این کنتورها با استفاده از دستگاهی به نام MtIIo که برای تست کنتور تک فاز ابتدا بین آن را بررسی می کنیم واگر مشکلی داشته باشد آن را تعمیر یا تعویض می کنیم که اگر مشکلی نداشته باشد شروع به تست کنتور می کنیم . بااستفاده از قسمتی از دستگاه که شبیه آوومتر انبری است به دور سیم حامل جریان قرار می گیرد . اوخروجی کنتور که یک سیم فاز و یک سیم نول دارد هرکدام دواشترا می گیریم ویک سررا برای مصرف کننده ویک سرراآزاد می گذاریم .سپس دستگاه انبری را دور سیم فاز قرار میدهیم ودو سین دیگر که آزاد می بشاد به دوسر دستگاه MTLLO وصل می شود ودر نهایت دستگاه را روشن می کنیم وآن را برروی قسمت تست قرار می دهیم ودراین حالت باید برای دستگاه تعریف شود که درچند دور کنتور تست شود . وقتی دستگاه آمده شد کنتور باید به مصرف کننده وصل شودتا کار کند در نهایت وقتی قسمت چرخنده دستگاه که قسمتی ازآن سیاه رنگ است با هر چرخش که به قسمت سیاه عقربه می رسد باید یک بار دکمه Enter را فشار می دهیم سپس با توجه به تعریفی که برای کنتور شده بود و با توجه به تعداد دور کنتور ضریب خطایی را به صورت مثبت یا منفی بر روی Display دستگاه نشان می دهد که با چرخاندن پیچ داخلی کنتور باید ضریب خطاب آن را به صفر برسانیم دراین صورت است که کنتور سالم می باشد و کاملا”تست شده تحویل داده می شود.
گزارش کاراموزی در اداره برق ;hvHl,cd nv hnhvi fvr پروژه کارآموزی اداره برق

فهرست مطالب

مقدمه ۵
دستورالعمل های ایمنی و فنی ۶
نکات ایمنی نصب اتصال زمین ۷
بالا رفتن از تیر ۹
تعویض یک تابلوی توزیع ۱۱
تعویض مقره فشار ضعیف ۱۲
سیم کشی ۱۲
انشعاب گیری فرعی ۱۵
تعویض کنتور در منزل مشتری ۱۶
نکات ایمنی کار روی کابل ۱۸
نکات کلی ایمنی ۲۰
اداره برق ۲۱
نحوه انتخاب ترانسفورماتور در جریان متناسب با قدرت قراردادی ۲۳
چگونگی تست کنتور تک فاز و سه فاز ۲۵

دانلود گزارش کاراموزی در اداره برق

کارآموزی های مشابه :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *