گزارش کارآموزی نقشه کشی صنعتی در یک شرکت

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی در شرکت پارس خزر

شرکت صنعتی پارس خزر در بهمن ۱۳۷۴ با مشارکت و همکاری فنی کارخانه توشیبای ژاپن با نام پارس توشیبا تاسیس و در اسفند ماه ۱۳۸۴ بهره برداری از آن آغاز گردید و در حال حاضر با نام شرکت پارس خزر به صورت سهامی عام به فعالیت خود ادامه می دهد . این شرکت بزرگترین تولید کننده لوازم برقی در ایران می باشد . دقت در مراحل تولید و سیستم اطمینان کنترل کیفی ، محصولات پارس خزر را از مرغوبیت خاصی برخودار ساخته که برای مصرف کننده اعتماد به ارمغان می آورد . شرکت صنعتی پارس خزر تا کنون موفق به دریافت گواهینامه های استاندارد ایران ISI ISIRI و TUV اتریش وce استرا خان روسیه و ISO- 9002 گردیده و هم اکنون در حال دریافت گواهینامهISO- 9000 نسخه ۲۰۰۰ می باشد .
۱- اطلاعات کلی : قبل از سال ۱۳۵۷ ۴۰% سهام به بخش خصوصی ۴۰% شرکت توشیبا .و ۲۰% بانک توسعه و معدن ایران بوده است .
سال ۱۳۵۷ : شرکت سرمایه گزاری پارس توشه تاسیس و کلیه سهام پارس توشیبا به این شرکت منتقل گردید .
سال ۱۳۵۹ : شرکت پارس توشیبا به شرکت صنعتی پارس خزر تغییرنام داد .
سال ۱۳۷۳ : در اجرای سیاست خصوصی سازی دولت ، سهام شرکت سرمایه گزاری پارس توشه به مدیران و کارکنان شرکت های تابع واگذار گردید .
۲- تعدادکارکنان :۱۱۸۲ نفر (( در سال ۱۳۸۳))
انواع محصولات تولیدی یا خدماتی :
۱- انواع پنکه (رومیزی ،تلسکوپی ،پایه بلند فکنترل از راه دور ، دیواری )
۲- انواع پلو پز : (پلوپز – آزام پز – پلوپز گرم نگهدارنده )
۳- انواع آبمیوه گیری (آبمیوه گیری – مخلوط کن )
۴- آسیاب سه کاره – هم زن دستی – غذا ساز ۱۱ کاره – جارو شارژی
۵- انواع چرخ گوشت (۱۲۰۰-۱۴۰۰)
۶- انواع جارو برقی (w1400- w1600)
۷- آون توستر – انواع بخاری کنوکتور –کتری برقی – اتو بخار – سرخ کن
شرح مختصری از فرایند تولید و خدماتی : در شرکت پارس خزر محصولات مختلفیس تولید وارایه می شود که قبلاً آنها را نام برده ایم هم اکنون برای درست کردن یک محصول از ابتدا تا انتها توضیحاتی داده می شود . “مثلاً برای تولید پنکه ” ابتدا مواد خریداری شده را از انبار مواد خارج می کنیم و درمیکسر مخلوط کن درقسمت گارد کارخانه با افزودنیهای مخصوص آن مخلوط می شود و برای قالب ذبندی قسمت توری (سیمی ) محفظه پنکه در جلوی پره ها و عقب پره ها بکار می رود. برای قسمت موتور پنکه از قسمت سیم پیچ کارخانه کمک گرفته می شود و قطعات و ابزار آلات را در خط ریل تولید قرار می دهند و هر کس قطعه ای از آن را نصب می کند تا تکمیل شود و شاستی ها و دیگر ابزار آلات برقی را نصب می کنند . در قسمت قالبسازی پره های پنکه و انواع آن را ازقبیل پایه بلند و رومیزی و تلسکوپی درست می کنند و همه آنها را به قسمت مونتاژ می فرستند البته لازم به ذکر است که گفته باشیم محصول نیمه تولید بعد از رنگکاری و کنترل به مونتاژ فرستاده می شود . توسط اشخاصی که در آنجا به عنوان پرسنلین مونتاژ هستند و هر یک قطعه ای را وصل کرده و تحویل دیگری می دهند . تا آخرین نفر که آن را به اتمام میرساند و به قسمت بسته بندی فرستاده می شود . بعد ارز مارک زدن و سایر پوششهای حفاظتی در داخل جعبه ها گذاشته می شود ومهر (کنترل شد ) می خورد وبه انبار محصول تحویل داده میشود واز آنجا به بازار مصرف فرستاده می شود . دیگر محصولات این شرکت هم همین منوال چرخه تولید و انبار محصول و فرستادن به بازار مصرف را دارند.
قالبهای پلاستیک : قالبهای تزریق پلاستیک به دلیل تولید انبوه و صرفه جویی در مصرف مواد روشی کاملاً اقتصادی است . مواد ترموپلاست به صورت خمیری به درون قالب تزریق می شوند و پس از خنک شدن قطعه آماده از قالب خارج می شود .
ساختمان قالبهای تزریق : قالبهای تزریق از نظر ساختمان مانند قالبهای دایکاست می باشند . این قالبها اساساً از نیمه های متحرک و ثابت ماهیچه ها ، کشوییها ، سیستم راهگاهی ، تجهیزات بیرون انداز و نیز سیستم خنک کن قالب تشکیل شده است.
نازلها : وظیفه ارتباط سیلندر تزریق و قالب به عهده نازلهاست . نازلها باید مذاب آماده را حتی الا مکان بدون اتلاف فشار و دما به محفظه قالب هدایت کنند .
راهگاه : راهگاه یک سیستم متشکل از میسر های جریان است که در آنها مواد قابل جریان از نازل به محفظه قالب راه می یابد .
خنک کن قالب : پس از مرحله تزریق باید مقداری از گرما ی مواد قالب جذب شود تا قطعه تزریقی در یک زمان نسبتا ً کوتاه خنک شود تا بدون هر گونه تغییر شکل از قالب خارج شود زمان لازم برای منظور را زمان خنک شدن نامید .
پران قطعه کار: سیستم پران در قالب وظیفه خارج کردن قطعه کار از قالب را به عهده دارد .
صفحات پشت بند کفشک : برای بستن قالب روی ماشین از کفشک استفاده می شود .
مفهوم کلی عملیات تولید و انواع پرسکاری : عملیات پرسکاری عبارت است از ترکیب و مجموع یک سری عملیات که بطور مستقیم به تغییر شکل، میزان خواص و شرایط قطعه مربوط می شود. یک عمل یا کار عبارت است از عملیات تولید که توسط یک یا چند کارگر روی یک ماشین انجام می شود و شامل یک سری کار پی در پ و متوالی لازم برای فرم دادن ورق است (برای مثال کشش، برش، خمش و …) یک پاس یا دوره قسمتی از کار و عمل است که بر روی یک قطعه یا ابزار انجام می شود و کار هر کدام از آنها در قسمت مجزایی نجام می گیرد. عملیات وابسته پرسکاری عبارت است از آوردن قطعه به نزدیک قالب قرار دادن آن در قالب زدن پدال و جمع آوری قطعه پرس شده و غیره.
یک دوره کامل تولید محصول شامل، عملیات تولید، عملکرد کنترللإ عملیات حمل و نقل و غیره می باشد.
مراحل کنترل کیفی در کارگاه : اپراتور هر دستگاه قطعه تولید شده را بازرسی و به مرحله بعدی ارسال می کند. بدین ترتیب تا حد بسیار زیادی از ارسال قطعه معیوب به مرحله بعدی جلوگیری می شود در نهایت بازرس داخلی. گاردهای تولیدی را بررسی و در صورت مشاهده عیب، قطعه را جهت تعمیر کنار می گذارد پس از بررسی قطعات تولیدی توسط بازرس داخلی برگ دعوت به بازرسی برای بخش کنترل کیفیت ارسال می شود و نماینده امور کنترل کیفی پس از بازرسی قطعات، مجوز ارسال قطعه را صادر می نماید.
گزارش کارآموزی در شرکت پارس خزر دانلود پروژه کار آموزی رشته نقشه کشی صنعتی در یک شرکت پارس خزر گزارش کار شرکت پارس خزر

فهرست مطالب

آشنایی کلی با مکان کارآموزی ۶
تاریخچه سازمان ۷
قسمت قالب سازی ۱۰
خنک کن قالب ۱۳
دستگاه خمکاری کارینگ ۱۶
پرس های ضربه ای ۲۱
مفهوم کلی عملیات تولید و انوع پرسکاری ۲۷
روغنکاری ۲۹
مراحل کنترل کیفی در کارگاه ۳۵
ماشین های دایکات با محفظه تزریق گرم ۳۷
فرز کاری ۳۹
قالبهای دایکات ۴۲
راهگاههای و گلوییهای تزریق ۴۳
قالبهای مرکب ۴۴
دستگاه نقطه جوش ۴۶
چرخ طیار ۵۰
شاتون ۵۱
سیستم تزریق ۵۳
روانسازی قالب ۵۷
کاربرد ماشین فرزکاری ۶۲
ماشین های سوارخ تراشی ۶۶
مختصری بر تولیدات پلاستیک ۷۳
قسمت پلاستوفوم ۷۵

دانلود گزارش کارآموزی نقشه کشی صنعتی در یک شرکت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *