گزارش کارآموزی شرکت شیرآلات بهداشتی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی شرکت شیر آلات بهداشتی

قطعات پس از ریخته گری و کنترل کیفیت به بخش پرداختکاری فرستاده می شوند. کار اصلی و اساسی این قسمت پرداخت و صیقلی کردن سطوح تمام قطعه ها ( از بدنهء اصلی تا دستهء اهرم و پیچهای ۶پر و…) می باشد. در اینجا ابتدا به وسیلهء دستگاههایی که سمباده های نواری بر روی آن نسب شده است ، قطعات سمباده کاری می شوندکه در اصطلاح به آن نوار کاری نیز می گویند. قطعه ای که از قسمت ریخته گری آمده است سیاه کار نامیده ، که ابتدا این قطعه را به وسیلهء نوار ۱۰۰ سمباده می زنند. این کار برای از بین بردن سطح زبر می باشد. پس از این مرحله دوباره بوسیلهء سمبادهء ۲۴۰ که نسبت به ۱۰۰ نرمتر است سطح کار را صیقلی می کنند. برای صیقل دادن قطعات کوچک که سوراخ دارند ، لوله ای را از داخل چند قطعه رد کرده و به کمک آن این کار را انجام می دهند.(به این لوله فرمان می گویند.) پس از نوار کاری قطعات را گیلانس کاری یا پوشالکاری می کنند. پوشال کاربردی این کار پارچه ای میباشد. این پوشال بر روی دستگاهی سوار است که آن را دورانی می چرخاند. گیلانس کاری تقریبا مرحلهء آخر کار پرداخت است که ۲ محله دارد: در مرحلهء اول به پوشال نوعی واکس قرمز رنگ و در مرحله دوم که قطعه به دستگا ه بعدی منتقل می شود، واکس سفید رنگی برای براق کردن نهایی بر روی پوشال می مالند. قطعه پس از گذشتن از این مرحله به بخش آبکاری فرستاده می شود. البته بعد از گذشتن از کنترل کیفیت و کنترل نهایی ، زیرا در این بخش اگر بر روی سطح کار هنوز خش یا ایرادی وجود داشته باشدباید سیر پرداخت کاری را دوباره بگذراند. قبل ذکر است که در پرداخت قطعات کوچک که به کمک فرمان نگه داشته می شود، فقط از سمباده نواری ۲۴۰ که نرمتر است استفاده می شود . درضمن این سمباده نیز باید قبلا کار کرده باشد،زیرا سمبادهء نو باعث ایجاد خشهایی در قطعه شده و چون قطعات کوچک هستند، برطرف کردن عیوب مشکل تر می شود.
آبکاری: پس از باز بینی قطعات و کنترل کیفیت آن ، قطعهء بدون ایراد و آمادهء آبکاری بر روی فیکسچر یا قلاب زده می شود . برای بخش اول آبکاری که شامل چرب زدایی سطح قطعه است آماده می شوند ، اصولا چرب زدایی یا همان چرب گیری سطح قطعه به ۴ روش انجام می گیرد که در اینجا ۲ روش زیر متداول است : یکی چرب زدایی گرم و دیگری چرب زدایی سرد یا الکتریکی .
چرب گیری گرم: مواد پودری شوینده در داخل وانهای آب که دمای آن‌۷۰ تا ۸۰ درجه میباشد، به نسبت ۷۰ الی ۱۰۰ گرم در لیتر حل شده است. فیکسچر هایی را که قطعات به آن آویخته شده را در داخل این محلول می گذارند. مدت توقف آنها در داخل وان بین ۳ تا ۵ دقیقه است که این زمان با توجه به اندازه یا ضخامت و پیچیدگی قطعه ها متغیر است. قابل ذکر است در زمانی که فیکسچرها داخل آب قوطه ور هستند، برای شستشوی بهتر جریان هوا از داخل لوله ای که در قسمت کناری وان قرار دارد به داخل آب وارد شده و ایجاد تلاطم می کند. این کار به کمک گیریبکسهایی نیز انجام می دهند. دمای مایع داخل وان را بوسیلهء المنتهای ته وان به درجه حرارت مورد نظر (۷۰ -۸۰ درجه) می رسانند. سپس به مرحله بعدی منتقل می شود . البته مابین هر دو مرحله یک وان آب قرار دارد که قطعات قبل از ورود به وان بعدی شستشو می شوند . در غیر اینصورت پس از چند بار تکرار کار ، مقداری از هر مایع به وان دیگر منتقل شده و این باعث ایجاد نا خالصی در محلولها می شود.
چرب گیری سرد : مواد شوینده مشابه مواد چربگیری گرم است با این تفاوت که مقداری افزودنی به آن اضافه می شود. این افزودنیها انواع فرمالینها و سیانور ها می باشند.چرب گیری سرد را می توان مکمل چرب گیری گرم به حساب آورد ، در قطعات پیچیده سطوحی که واکس ناشی از پرداخت کاری بر روی آن باقی مانده در چرب گیری سرد کاملا پاک می شوند . چرب زدایی سرد را الکتریکی نیز می گویند ، زیرا در این روش جریان الکتریسیته به حالت مستقیم و معکوس جریان دارد.( ۷۵ ثانیه آند ، ۱۵ ثانیه کاتد) .
دو روش دیگر برای چرب زدایی عبارتند از : ۱٫ استفاده از انواع شوینده های حلال بنزین ۲٫ چرب گیری الترا سونیک . پس از گذشتن قطعات از مرحلهء چرب زدایی فیکسچر ها را در داخل وان های اسید می کنند . اسید کاربردی در این کار اسید سولفوریک صنعتی می باشدکه غلظت آن در آب بین ۱۰ تا۵۰ درصد است. مدت زمان توقف قطعات در اسید ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه می باشد که در اینجا نیز مدت بستگی به اندازه و پیچیدگیهای قطعه دارد .
اسید شویی هم باعث از بین بردن حالت لیزی سطح قطعات و هم باعث چسبیدن بهتر لایهء کرم بر روی سطوح می شود. پس از اسید شویی قطعات دوباره شستشو شده و سپس به مرحله مس کاری برده می شود . تمام قسمتهایی که قرار است آب کرم کاری شود (زاماک، آهن، پلاستیک) حتما باید قبلا یک لایه مس بر روی آن بنشیند، البته در مورد برنج چنین الزامی نیست ولی در این کارخانه برای افزایش کیفیت محصولات قطعه های برنجی را نیز مسکاری می کنند. ضخامت این لایهء مس برای قطعات زاماک ، آهن و پلاستیک ۵ تا ۱۰ میکرون است. غلظت مس در محلول برای قطعات برنجی کم است و مدت زمان غوطه وری تقریبا ۳۰ ثانیه می باشد . ولی غلظت آن برای بقیه بالاتر است و مدت زمان غوطه وری ۱۰ تا ۵ دقیقه . در هر دقیقه ۸/. میکرون مس به داخل وان اضافه می شود . این غلظتها و مدت زمان ها همگی بستگی به سطح و نوع قطعه دارد . پس از اتمام مس کاری قطعات با آب شستشو شده سپس اسید شویی و مجددا شستشو ، فیکسچرها به داخل وان نیکل فرو برده می شوند. زمان توقف قلابها در داخل نیکل ۱۰ تا ۳۰ دقیقه می باشد. روکش نیکل پس از گذشت مدتی اکسید می شود، برای جلوگیری از آن آبکاری کرم یا طلا می شود . آب کرم یا آب طلا نسبت به نیکل مقاوم تر و براق تر است. برای مقاومت بیشتر قطعات در برابر خوردگی و سایش ۱ تا ۲ دقیقه فیکسچر ها را در وان مخصوص کرم و طلا غوطه ور بوده و پس از آن شستشو با آب می شوند و در نهایت قطعه ها را از قلاب باز کرده و آبکاری به پایان می رسد.
گزارش کارآموزی شرکت شیر آلات بهداشتی دانلود پروژه کارآموزی شرکت شیر آلات بهداشتی کار آموزی شرکت شیرالات بهداشتی شیبه کارآموزی شرکت شیر آلات بهداشتی کاراموزی تحقیق در مورد شیرآلات بهداشتی

فهرست مطالب

پیشگفتار ۱
هدف ۲
معرفی محل گذراندن پروژه ۳
روند خط تولید ۵
قالب سازی ۵
ریخته گری و ماهیچه سازی ۷
پرداختکاری ۱۰
آبکاری ۱۲
کوتینگ ۱۶
مونتاژ ۱۷
فلوچارت تبدیل مواد به محصول در کارخانه ۱۸
ریخته گری مس و برنج۱۹
مشخصات عمومی ذوب ۱۹
مواد شارژ و آماده کردن ۲۰
کوره های ذوب ۲۱
تاثیر ناخالصی ها۲۲
آلیاژ های مس ۲۳
آلیاژهای مس-روی(برنج) ۲۴
آلیاژهای ریختگی برنج ۲۴
تهیه و تولید برنج ریختگی ۲۵
قالبها ۲۷
لیست محصولات تولیدی شرکت ۳۰
مبحث اقتصادی ۳۲
آنالیز نمونه ای از محصولات کارخانه ۳۳
مشخصات استاندارد نمونه بررسی شده ۳۸
اصطلاحات و تعاریف ۴۰
استانداردهای مربوط به ویژگیهای ساخت ۴۲
استانداردهای مربوط به اجزای شیر ۴۴
استانداردهای نشانه گذاری ۴۶
اتودها ۴۷
اتود طرح نهایی ۸۳
نقشه سه نمای بدنه ۸۴
نقشه سه نمای دسته اهرم ۸۵
نقشه انفجاری ۸۶
فلوچارت مونتاژ ۸۷
جدول زمانبندی ۸۸
تصویرماکت ۸۹

دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیرآلات بهداشتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *