گزارش کارآموزی رشته گیاه پزشکی در سازمان جهاد کشاورزی،مدیریت حفظ نباتات و مبارزه بیولوژیک

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است،همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی مبارزه بیولوژیک،انسکتاریوم و کلینیک بیماری های گیاهی

پس از برداشت محصول ساقه و بقایای ذرت که لارو آفت در آنها وجود داشته و زمستان گذرانی می کنند به دقت جمع آوری وسوزانده شود. در مورد ذرت علوفه ای نیز ساقه ها بایستی از کف و تا ۵ سانتی متری سطح خاک بریده شوند. چنانچه مبارزه شیمیایی ضرورت پیدا نماید سمپاشی باید زمانی صورت گیرد که فقط ۵۰ درصد تخمها تفریخ شده باشند. این حشره دارای دشمنان طبیعی متعدد می باشد که قدرت عمل و یا انتشار آنها در کشورهای مختلف متفاوت است. در ایران بیشتر زنبور تریکوگراما و زنبور براکون کارایی بیشتری در کنترل این آفت دارند و دستورالعمل رهاسازی این عوامل به شرح ذیل می باشد.

دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی در مزارع ذرت: در برنامه IPM و کنترل بیولوژیکی آفات ذرت، آفات استرینیا و هلیوتیس در مراحل تخم و لاروی و سزامیا فقط درمرحله لاروی هدف می باشند (تخم سزامیا شرایط مطلوب برای استقرار زنبور تریکوگراما را ندارد) لذا با توجه به مجموعه آفات ذرت و بویژه آفات کلیدی و با توجه به مجموعه اطلاعات در مورد محصول فوق دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی به شرح ذیل تدوین می گردد.۱-بررسی وضعیت حالات رشدی آفت با بررسی مشاهده ای ۲-نصب تله های نوری یا فرمونی به تعداد حداقل ۲ تله برای هر حوزه عمل و ثبت روزانه آمار پروانه های شکار شده استرینیا ۳-رهاسازی زنبور تریکوگراما برای کنترل نسل ۲ استرینیا در مرحله تخم و زنبور براکون برای کنترل جمعیت لاروی .از آنجا که آفت کارادرینا آفت کلیدی و درجه یک محصول ذرت در کشت تابستانه ذرت در گلستان می باشد و خسارت این آفت در مرحله ۶-۴ برگی می باشد. لذا عملیات رهاسازی زنبور براکون در مزارع ذرت هفته اول مرداد با بررسی و تعیین مرحله رشدی لارو(سن ۳-۲) و درصد تراکم لارو در محصول فوق به شرح ذیل صورت می گیرد. در هر نوبت رهاسازی برای هر هکتار ۱۰۰۰ عددزنبور ماده در نظر گرفته می شود.
سازمان جهاد کشاورزی مدیریت حفظ نباتات گزارش کارآموزی مبارزه بیولوژیک انسکتاریوم و کلینیک بیماری های گیاهی دانلود کارآموزی کشاورزی گیاهپزشکی مدیریت حفظ نباتات و مبارزه بیولوژیک و انسکتاریوم و کلینیک رشته گیاهپزشکی انسکتاریوم و کلینیک بیماری های گیاهی مبارزه بیولوژیک گزارش کارآموزی گیاه پزشکی سازمان جهاد کشاورزی مدیریت حفظ نباتات

فهرست مطالب

مراحل انجام شده در انسکتاریوم
شناخت زنبور براکون و نحوه تاثیر آن
میزبانهای مهم براکون برای تکثیر انبوه
گونه های مهم زنبور براکون در ایران
نحوه پارازیت کردن زنبور براکون
روش پرورش و تکثیر انبوه زنبور براکون
بید آرد Ephestia kuhniella
مشخصات ظاهری
زیست شناسی پروانه بید آرد Ephestia kuhniella
پرورش و تکثیر انبوه پروانه بید آرد در آزمایشگاه
پرورش و تکثیر انبوه زنبور و پارازیتوئید براکون
شرایط رهاسازی زنبور براکون
زنبورهای تریکوگراما
مشخصات مرفولوژیکی زنبور
پرورش پروانه بید غلات
پرورش پروانه بید آرد
پرورش زنبور تریکوگراما
کرم ساقه خوار ذرت
زیست شناسی
مبارزه
دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی در مزارع ذرت
رهاسازیهای تداخل نسل آخر فصل
دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی در مزارع ذرت استان خوزستان
دستورالعمل مبارزه بیولوژیک با کرم ساقه خوار برنج
رهاسازی زنبور برای کنترل نسل اول ساقه خوار برنج
ارزیابی های رهاسازی انجام شده نسل اول
رهاسازی زنبور برای کنترل نسل دوم کرم ساقه خوار
ارزیابی نسل دوم
دستورالعمل واگذاری انسکتاریوم ها و کارگاه های دولتی بصورت پیمان تولید در استانها و تعیین سهمیه تولید زنبور تریکوگراما برای بخش خصوصی
دستورالعمل رهاسازی حشرات مفید زنبورهای تریکوگراما و براکون در مزارع گوجه فرنگی
مراحل اجرائی این برنامه به شرح ذیل خواهدبود
توضیحات تکمیلی
دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی در مزارع گوجه فرنگی استان خوزستان
رهاسازی بر علیه نسل دوم کرم قوزه در روی پنبه و تداخل نسل
دستورالعمل رهاسازی عوامل کنترل طبیعی (تریکوگراما و براکون در مزارع سویا
رهاسازی زنبور براکون درمیان بوته های سویا
بررسی تاثیر عوامل کنترل طبیعی رهاسازی شده
مراحل انجام شده شده در کلینیک بیماری های گیاهی شناسی با انواع محیط های کشت
محیط کشت Kings
محیط کشت پوان
تهیه ی روش محیط کشت kings
تهیه ی محیط کشت نوترینت آگار NA
تهیه محیط کشت PDA
نحوه ی ریختن محیط کشت درون بتری۲۹
تهیه ی سوسپانسیون باکتری
تستهای تشخیص سودوموناس
تست اکسیداز
تست گرم
تست H2O2 کاتالاز
تست H2
تست سیب زمینی

دانلود پروژه کار آموزی رشته گیاه پزشکی در سازمان جهاد کشاورزی،مدیریت حفظ نباتات و مبارزه بیولوژیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *