گزارش کارآموزی رشته زراعت و کشاورزی،اصلاح نباتات دانه های روغنی سویا و ذرت

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است،همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی زراعت و اصلاح نباتات دانه های روغنی سویا و ذرت

سویا که آن را به انگلیسی soybean می‌نامند گیاهی است که اکثرا بخاطر دانه اش در دنیا کشت می‌شود از دانه ی این نبات روغن استخراج می‌گردد که در تهیه ی روغن نباتی وتغذیه ی انسان به کار می‌رود از کنجاله ی سویا نیز که دارای مقدار زیادی پروتیین مرغوب می‌باشد در دامپروری و مخصوصا” مرغداری استفاده می‌شود همچنین در بعضی از نقاط دنیا این نبات را به عنوان علوفه کشت می‌کنند. در ایران زراعت سویا از لحاظ سطح کشت و مقدار محصول در مقام بعد از آفتابگردان قرار داشت ولی توجه دولت مخصوصا” وزارت کشاورزی ومنابع طبیعی به توسعه ی این زراعت موجب گردید که در سال ۱۳۴۵ سطح زراعت ویا به پای سطح آفتابگردان برسد امروزه زراعت این نبات در خیلی از نقاط دنیا یکی از مهمترین زراعت‌های منطقه می‌باشد. به طور کلی سویا نباتی است که در طول رشد خود احتیاج به بارندگی دارد ولی موقع رسیدن بهتر است که هوا آفتابی باشد بعلاوه سویا شرایط آب وهوایی مرطوب را دوست دارد و در این شرایط کمتر دچار آفت می‌شود. حرارت کمتر از ۱۰ درجه برای سویا مناسب نیست و حرارت بیش از ۳۸ درجه نیز ممکن است به سویا صدمه بزند در مورد درجه حرارت‌های بالا نوع رقم سویا موثر است برخی از ارقام با بالا رفتن درجه حرارت دانه ی آنها چروکیده شده و از ارزش آنها کاسته می‌شود. تهیه ی زمین مهمترین مسۀله در زراعت سویا است . تهیه ی زمین از زمان برداشت محصول قبلی شروع می‌شود که باید بلافاصله بعد از برداشت زراعت قبلی زمین را شخم نیمه عمیق زد تا بقایای زراعت قبل در خاک مدفون گردد و در جریان پاییز وزمستان پوسیده وتبدیل به هوموس گردد و در طول پاییز وزمستان هر زمان که میسر شود باید زمین را چنگک زد تا هم علف‌های هرز را از میان برداشته وهم با شکستن عروق شعریه از تبخیر و هدر رفتن ذخیره ی آب زمین جلوگیری گردد. در اراضی جنگلی بخوصوص در زمین‌های تازه آباد شده حتما باید قبل از کاشت زمین را هرس بزنند تا بقایای در ختان وگیاهان جنگلی نپوسیده و نیم پوسیده از خاک خارج شود.
کارآموزی کشاورزی سویا و ذرت کار آموزی مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات دانه های روغنی سویا و ذرت

فهرست مطالب

پروژه دانه های روغنی ( سویا و ذرت )
مهندسی کشاورزی ( زراعت و اصلاح نباتات )
تشکر و قدردانی ۲
مقدمه ۳
فصل اول
آشنایی کلی با مکان کارآموزی۶
فصل دوم
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز۷
گیاهشناسی سویا۹
شرایط آب و هوایی۱۰
تهیه ی زمین۱۰
مراحل آماده سازی زمین۱۰
عملیات کاشت۱۳
طرز کاشت۱۲
عملیات داشت۱۳
وجین۱۴
زمان برداشت محصول۱۸
کشت ذرت
مقدمه۲۰
تولید کننده ها ۲۱
تاریخچه ۲۲
انواع ذرت ۲۲
شرایط لازم برای رشد گیاه ۲۵
دما ۲۵
آب ۲۵
خاک ۲۶
زمان کاشت ذرت ۲۶
کود ۲۶
آفات و بیماری های ذرت ۲۸
برداشت محصول ۲۸

بهمراه فایل پاورپوینت

دانلود پروژه کار آموزی رشته زراعت و کشاورزی،اصلاح نباتات دانه های روغنی سویا و ذرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *