گزارش کارآموزی کشاورزی،موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

دانلود گزارش کارآموزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر

همزمان با تاسیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال ۱۳۳۹ تحقیقات مربوط به محصولات سیب زمینی و پیاز نیز بر مبنای یک برنامه مدون ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالص سازی آن‌ها شروع و سپس با ورود ژرم پلاسم های جدید سیب زمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روش های علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام، تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده در قالب برنامه بررسی‌های باغبانی پی ریزی گردید. از سال ۱۳۵۸ بخش تحقیقات سبزی و صیفی به طور مستقل فعالیت‌های خود را تحت مدیریت و موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر ادامه داد. در سال ۱۳۷۶ براساس تصمیمات متخذه در شورای عالی سیاستگذاری سازمان تات تحقیقات سبزی و صیفی به مرکز تحقیقاتی ورامین منتقل گردید و فعالیت های تحققاتی محصولات سیب زمینی، پیاز و حبوبات ابی تحت عنوان بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز در کرج فعالیت خود را شروع نمود. فعالیت های تحقیقاتی این محصولات قبل از انقلاب اسلامی علاوه بر کرج در چندین ایستگاه تحقیقاتی توسط ۲۰ کارشناس انجام می گردید و در حال حاضر مسئولیت اجرای طرح های تحقیقاتی و برنامه تولید بذر کشور بر عهده ۳۶ نفر کارشناس و عضو هیأت علمی می باشد. این بخش از دیرباز با مرکز بین المللی سیب زمین (CIP) در زمینه آموزش و تبادل ژرم پلاسم ارتباط داشته است. مهمترین اولویت ها و برنامه های تحقیقاتی محصولات این بخش به تفکیک ارائه می‌گردد. سیب زمینی در جهان پس از گندم، ذرت و برنج مقام چهارم را از نظر میزان تولید دارد و در ایران پس از گندم مقام دوم را به خود اختصاص داده است. از نظر ارزش غذایی و تولید پروتئین و انرژی در واحد سطح تقریبا در بین کلیه محصولات زراعی بی رقیب است. سطح کشت آن در سال ۱۳۳۹ در حدود بیست هزار هکتار و عملکرد آن ۸/۴ تن در هکتار بود. با تاسیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال ۱۳۳۹ پس از ۴ دهه تلاش های ترویجی و تحقیقی سطح زیر کشت آن به ۱۶۰ هزار هکتار با میانگین عملکرد ۲۳ تن در هکتار رسیده است. میانگین عملکرد جهانی سیب زمینی ۱۶ تن در هکتار و میانگین عملکرد د رایران ۷ تن بیشتر از مقدار مذکور می باشد. تحقیقات انجام شده بر روی سیب زمینی به طور پراکنده و محدود از سال ۱۳۳۹ شروع گردید و تا سال ۱۳۵۸ به دلیل نداشتن اهمیت در جیره غذایی و کشت و زرع آن به عنوان یک محصول باغی نسبتا لوکس طبقه بندی شده و فعالیت های تحقیقاتی مربوطه نیز در بخش تحقیقات باغبانی انجام شده است. تحقیقات منظم و پی گیر سیب زمینی به منظور بدست آوردن ارقام مناسب برای کشت در ایران و همچنین بهبود تکنیک های کشت از سال ۱۳۴۹ شروع شده است. به موازات افزایش اهمیت محصول سیب زمینی در کشور در سال ۱۳۵۸ تحقیقات سیب زمینی از باغبانی جدا شده و بخشی تحت عنوان بخش سبزی و صیفی و سیب زمینی در موسسه تکمیل می گردد. بالاخره در اسفند ماه ۱۳۷۶ بخش تحققات سیب زمینی و پیاز از سبزی و صیفی تفکیک گردید

فهرست مطالب

تاریخچه
بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز
قسمت اول: سیب زمینی
مقدمه
طبقه بندی
گیاه شناسی
گلدهی در سیب زمینی
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی
عادت رشد
سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا
آبیاری
نیازهای غذایی سیب زمینی
زمان برداشت
فیزیولوژی پس از برداشت
گواهی بذور سیب زمینی
هدفهای اصلاحی سیب زمینی
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی
قسمت دوم: پیاز
پیشینه
رده بندی گیاهی
ترکیب پیاز
بو و طعم پیاز
ارقام پیاز
سطح زیر کشت
تولید
عملکرد
فرایند تولید
انبار کردن
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز
منابع و مأخذ

دانلود پروژه کار آموزی کشاورزی،موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر

گزارش کارآموزی جهاد کشاورزی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر اصلاح نباتات تحقیقات سیب زمینی و پیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *