کارآموزی تهیه واکسن در یک موسسه تحقیقاتی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

گزارش کاراموزی تهیه واکسن در موسسه رازی

تاریخچه مؤسسه رازی

آشنایی با قسمت فیزیکوشیمی، مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی با بیش از ۷۵ سال سابقه فعالیت یکی از قدیمی ترین و معتبرترین مراکز علمی و تحقیقاتی کشور شناخته می شود این مؤسسه فعالیت خود را در سال ۱۳۰۴ تحت وزارت فلاحت و فوائد عامع وزارت کشاورزی وقت با تحقیقات پیرامون راههای مبارزه با بیماری خانمانسوز طاعون گاوی که با تلف صدها هزار رأس گاو حیات دامی کشور را مورد تهدید قرار داده بود آغاز مرد و پس از مدت کوتاه با تولید و عرضه واکسن مؤثر علیه بیماری مبور دوره نوینی از مبارزه علیه بیماریها را در کشور پایه گذاری نمود به فاصله کوتاهعی پس از این موفقیت کاربر روی تولید واکسنهای مؤثر علیه بیماریهای مهلک دامی از قبیل سیاه زخم نیز آغاز شد و از سال ۱۳۲۰ تحقیق و تولید انواع واکسنها و سرمهای ممصرف پزشکی در دستور کار مؤسسه تحقیقات رازی قرار گرفت مسئله ای که حائز اهمیت می باشد این است که دوران شکوفائی و رشد و توسعه مؤسسه تحقیقات رازی مربوط به دوران پس از واگذاری مدیریت مؤسسه به متخصصان داخلی در سال ۱۳۲۹ می باشد و خوشبختانه بخش عمده ای از واکسنها و دیگر فرآورده های بیولژیک در این سالها مورد تحقیق و تولید قرار گرفته اند در سالهای پس از انقلاب اسلامی روند فعالیت ها در مؤسسه تحقیقات رازی از لحاظ کمی و کیفی گسترش چشمگیری پیدا کرد بطوریکه تحقیق و تولید زایدی از واکسنهای دامی و انسانی از جمله واکسنهای اوریون، سرخجه و سه گانه (سرخک، سرخجه، اویون) در این سالها انجام گرفت

فهرست مطالب

فصل اول
تاریخچه موسسه رازی ۲
تحقیق و تولید : تشخیص ۳
تعلیم و توسعه ۴
جایگاه بین المللی ۵
معرفی فرآوردهای مصرفی پزشکی ۶
معرفی واکسن های مصرف دامپزشکی ۷
معرفی داروی ضد انگلی دام ۸
معرفی پادگانها و سایر فرآورده های بیولوژیک ۸
معرفی توبر کولین ۹
قسمت فیزیکوشیمی ۹
فصل دوم
تایید مواد اولیه
تعیین آمینو نیتروژن آزاد
تست تعیین تیپ شیشه
اندازه گیری مقاومت هیدروکسی پودر شیشه
آشنایی و کنترل درپوش های لاستیکی مخصوص
تهیه محلول استاندارد آمونیوم ppm5/2
تهیه محلول استاندارد آمونیوم ppm1
تهیه محلول استاندارد پتاسیم تتراید و مرکورات قلیایی
تهیه محلول Aبرای تست های کنترل درپوش
اندازه گیری میزان آلومینیوم موجود در درپوش
اندازه گیری شفافیت و رنگ محلول
فصل سوم
تعیین مقدار پروتئین
تهیه محلول مینرالیزاتور جهت تعیین ازت پروتئین
تهیه سود ۱ نرمال جهت تعیین ازت پروتئین
تهیه اسید بوریک ۲% جهت تعیین ازت پروتئین
تهیه معرف جهت تعیین ازت پروتئین
تهیه اسید سولفوریک جهت تعیین ازت پروتئین
تهیه ازت پروتئین جهت نمونه های توبرکولین گاوی
محاسبه نمونه های توبر کولین
تهیه TCA100%
فصل چهارم
تهیه واکسن ۱۲
یاورهای ایمنی ۱۴
تاریخچه ۱۴
تعریف یاور و کاربرد یاور ۱۵
عملکرد یاورها ۱۶
خصوصیات یک یاور مناسب ۲۰
انواع یاورها ۲۱
تقسیم بندی یاورها ۲۱
تست فرمالین ۲۸
روش کار ۲۸
تست آلومینیوم ۲۹
تهیه محلولهای استاندارد آلومینیوم ۲۹
اندازه گیری آلومینیوم موجود در نمونه های واکسن ۳۱
تست تیرمرسال ۳۳
تهیه محلول دی تیزون ۳۴
تهیه محلول تست آمونیاک ۳۵
روش اندازه گیری مرتیولات ۳۵
فصل پنجم
تهیه سرم ۳۷
تست اندازه گیری فنل ۴۰
تهیه محلول آمینو فنازن ۴۰
تحلیه محلول پتاسیم هگزاسیانوفلات ۴۰
تهیه بافر بورات ۴۱
اندازه گیری فنل در سرم دیفتری ۴۱
آلبومین ۴۲
تهیه سرم فیزیولوژی ۵۵
آماده سازی نمونه های توکسوئید ۵۵
آماده سازی نمونه های آنتی ژن ۵۶
آماده سازی نمونه های سرم یا پلاسما ۵۷
فصل ششم
دستگاه uv-vis-spectroscopy
دستگاه رطوبت سنج
مقدمه لئوفیلیزاسیون
تاریخچه لئوفیلیزاسیون
بررسی اجمالی یک چرخه لئوفیلیزاسیون
کنترل کیفیت لئوفیلیزاسیون
انبار و ذخیره محصول
دستگاه pHمتر
ترازوی دیجیتالی

دانلود گزارش کارآموزی تهیه واکسن در یک موسسه تحقیقاتی

دانلود گزارش کارآموزی تهیه واکسن در موسسه رازی خرید گزارش کارآموزی تهیه واکسن پروژه گزارش کارآموزی تهیه واکسن در موسسه گزارش کارورزی تهیه واکسن در موسسه گزارش کاراموزی پزشکی گزارش کارآموزی پرستاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *