گزارش کارآموزی مهندسی صنایع،طراحی صنعتی در یک شرکت

این گزارش کار آموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : گزارش کارآموزی طراحی صنعتی

توجه : این فایل دارای برخی تصاویر از دستگاه های مربوطه نیز می باشد

پروسه طراحی و تولید : روش های طراحی و تولید عبارتند از نوع آکادمیک و مرحله به مرحله ( وضع موجود مشکلات گرد آوری اطلاعات ( آنالیزها ) نتیجه گیری لیست باید ها طراحی بر اساس معیار های به دست آمده بازاریابی تولید و ساخت فروش ) از معایبی که قبلا در ساخت یخچال های صنعتی وجود داشت این بود که در تمام یخچال ها و فریزر ها با فوم پلاست فوم عایق کاری انجام می شد اما در حال حاضر با فوم تزریق می باشد . مزایای این تزریق به شرح ذیل می باشد : ۱پرت سرما را از بین می برد . ۲مصرف برق را نسبت به پلاست فوم کاهش می دهد . ۳به موتور هم فشار زیادی وارد نمی شود. فرم درها از حالت کمدی به کشویی تغییر یافته ( فقط کارگر یا فروشنده می تواند به داخل یخچال دسترسی داشته باشد ) ٬ تغییر فرم شیشه ها و بدنه از صاف و ساده به فرم خمیده برای ایجاد فضای بیشتر درون یخچال ( تاثیر مد و مدگرایی و تغییر سلیقه خریداران ) ٬ جابه جایی محل قرار گیری موتور از پایین به بالای یخچال جهت تهویه بهتر و ایجاد تاج برای تبلیعات ٬ حذف یخچال مدل U بدلیل هزینه بالا برای ساخت و تولید ٬ هویت دادن به محصولات با استفاده از نامگذاری .از لحاظ وندالیزم ٬ یخچال های صنعتی دچار وندالیزم ناشی از عدم مهارت استفاده کننده و یا ضعف در طراحی فرم های نامطلوب و نامناسب می شوند . طرح تولیدات صنعتی مورد استفاده با تاثیر پذیری از چگونگی زندگی انسان ها پدید می آید و معرف و بیانگر آن خواهد بود . بنابراین تولیدات صنعتی علاوه بر ارضا نیاز های جسمی انسان می بایست قادر به پاسخگویی به خواسته های اجتماعی ٬ فرهنگی و اقتصادی استفاده کنندگان هم باشند .یخچال را در فضای مناسب قرار می دهیم دو شاخه را به پریز وصل می کنیم درجه موتور را تنظیم می کنیم کلید چراغ را برای روشنایی داخل یخچال می زنیم در های یخچال را باز می کنیم مواد و اجناس را درون طبقات یخچال قرار می دهیم درهای یخچال را می بندیم بعد از سفارش مشتری درهای یخچال را باز می کنیم بعد از برداشتن جنس مورد نظر درها را می بندیم.
کمپرسور : ایجاد فشار و مکش جهت به حرکت در آوردن گاز در سیستم (در داخل کمپرسور یک موتور الکتریکی تک فاز و یک مجکوعه مکانیکی شامل سیستم سوپاپ و پیستون و میل لنگ قرار دارد )
رادیاتور خنک کننده ( کندانسور ) : گاز سرد کننده وقتی در داخل کمپرسور تحت فشار قرار گیرد حرارت آن افزایش می یابد از این رو در یخچال گاز تحت فشار و گرم شده از کمپرسور وارد لوله های مارپیچ مانند که در تماس مستقیم هوا است می شوند . دمای گاز در اثر ارتباط هوا کاهش یافته و عمل سرما سازی در سیستم به سهولت انجام می شود.
فیلتر ( درایر ) : گاز پس از آنکه در داخل کمپرسور تحت فشار قرار گرفت به منظور کاستن از حرارتش راهی کندانسور می شود . از آنجا که ممکن است در عبور از این مسیر جرم هایی را نیز جمل کند و یا دارای رطوبت باشد لازم است قبل از سرما سازی کاملا پاک و خشک شود بنابراین پس از رادیاتور از فیلتر عبور می کند.
لوله مویین : لوله ای با قطر بسیار کم است که به علت باریک بودن به این نام خوانده می شود و نقش مهمی در تولید سرما دارد . محل نصب لوله مویین بین خروجی فیلتر و ورودی اواپراتور است . گاز سرد کننده وارد لوله مویین می شود ٬ در لوله فشار محیط درون آن به حد قابل توجهی افزایش می یابد لذا گاز سرد کننده که تحت فشار زیاد به مایع تبدیل می شود با عبور از لوله مویین وارد اواپراتور می شود و چون ناگهان با حجم زیادی مواجه می گردد تبدیل به گاز شده و ایجاد سرما می نماید.
اواپراتور : به قسمتی گفته می شود که به وسیله تبخیر یک ماده خنک کننده سبب تولید سرما شده و در صورت قرار گرفتن در یک ناحیه باعث سرد شدن آن ناحیه یا محفظه می شود.
موتور الکتریکی : موتور الکتریکی با یک مجموعه مکانیکی کمپرسور یخچال را تشکیل می دهند . موتور الکتریکی از نوع آ سنکرون بوده و دارای دو قطب و قسمت هایی عمده شامل سیم پیچ اصلی ٬ سیم پیچ فرعی ٬ هسته استاتور و روتور می باشد.
ترموستات : یک کلید اتوماتیک تنظیم دما است.
گشتالت ( استیتیکی و سمبلیکی ) : یکی از موارد حساس و تخصصی کار طراحان آنالیز استیتیکی و سمبلیک است . بدین دلیل این کار را انجام می دهیم که با سلیقه و خواسته های کاربران از نظر روابط احساسی آشنا شویم و به عبارت دیگر از آن محتوای استیتیک که شناسایی کردیم و برای کاربران زیبا تلقی شده در محصولات جدیدمان استفاده نمائیم.
اهداف : شرکت مشهد سرما با تولید یخچال های صنعتی و کلیه صنایع برودتی اهداف ذیل را سرلوحه فعالیت ها قرار داده است:۱– ارتقا کیفیت محصولات و اخذ گواهی های کیفی محصول از مراکز معتبر. ۲ – افزایش سهم بازار با ایجاد توان رقابت پذیری در قیمت ٬ کیفیت و ارتقا زنجیره تامین. ۳ – رعایت قوانین و الزامات با ایجاد محیطی ایمن ٬ پاک و سالم ٬ ۴ – ارتقا تکنولوژی با هدف دستیابی به محصولات ٬ بازارهای جدید و توسعه صادرات . از افتخارات شرکت مشهد سرما شامل :دارنده پروانه وزارت صنایع از تاریخ ١۵/١/١٣۶٣ ٬ گواهینامه ۹۰۰۱ ISO از مودی اینتر نشنال انگلستان ٬ انتخاب صادر کننده نمونه سال ١٣٨۵.
کارآموزی رشته مهندسی صنایع کارآموزی مهندسی صنایع کار آموزی طراحی صنعتی یک شرکت

فهرست مطالب

دانلود گزارش کارآموزی طراحی صنعتی شرکت مشهد سرما
تاریخچه شرکت مشهد سرما ۱
نحوه شکل گیری و تاریخچه تاسیس ۱
آدرس کارخانه و فروشگاه ها ۱
اهداف به همراه افتخارات شرکت ۲
از جمله تولیدات شرکت ۲
پروسه تولید و ماشین آلات مورد استفاده ۳
قسمت پروفیل ۳
قسمت تو کاری ۱۲
قسمت نصب موتور ۱۶
مواد و روشهای ساخت ۲۰
تحلیل فرآیندهای طراحی و تولید ۲۴
خواهان طرح جدید ۲۴
گروه های اجتماعی مرتبط با یخچال صنعتی ۲۵
کلاس اجتماعی افراد مرتبط ۲۵
تاثیرات محیط بر محصول ۲۶
تاثیرات محصول بر محیط ۲۷
نتیجه گیری ۲۷
پروسه طراحی و تولید ۲۹
پروسه استفاده ۲۹
پروسه بعد از استفاده ۲۹
ساختمان یخچال ۳۰
گشتالت استیتیکی و سمبلیکی ۳۱
نتیجه گیری ۳۱
منابع و ماخذ ۳۲
معماری وهنر
گروه طراحی صنعتی

دانلود پروژه کار آموزی مهندسی صنایع،طراحی صنعتی در یک شرکت

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *